Sluit aan bij maatschappelijke projecten via Aris Cares

Aris heeft, evenals de NBA in Amerika, onder de noemer Aris Cares, oog voor haar maatschappelijke functie. Al vele jaren geven de spelers van Aris vrolijke, actieve en dynamische basketbalclinics op de basisscholen in heel Friesland. Ruim een uur wordt er gerend, gedribbeld, geschoten en vooral veel bewogen. Met een heuse All Star Game aan het eind waar de hele klas het tegen de twee spelers van Aris opneemt. Gegarandeerd feest op school. De deelnemende klassen mogen daarna met de hele klas gratis een wedstrijd bezoeken.

Aris werkt nauw samen met De Friesland Zorgverzekeraar aan het project Sport op Basisscholen, waar het clinics geeft op scholen in de hele Provincie. Daarnaast is Aris ambassadeur van het Jeugdsportfonds. Ook geeft Aris weer diverse clinics op de basisscholen in de Gemeente Leeuwarden, met de nadruk op de zes aandachtswijken in Leeuwarden.

Daarnaast heeft Aris nog een uniek project. Aris Leeuwarden geeft namelijk ook basketbalclinics aan Senioren (55+). Het unieke project zorgt ervoor dat ouderen op een leuke manier meer gaan bewegen, uit hun isolement komen en integreren met de jeugd. Voor dit project is Aris trouwens nog op zoek naar nieuwe partners.

Een maatschappelijk partner kan zich aansluiten bij bestaande projecten of samen met Aris de invulling van een nieuw project definiëren.

Wilt u uw steentje bijdrage aan de maatschappelijke projecten? Neem dan contact op met Gert Schurer, schurer@arisleeuwarden.nl.

Spread the word

Terug naar overzicht