Partneropties

Aris Leeuwarden speelt al vijftien jaar onafgebroken met succes in de Dutch Basketbal League, de Eredivisie van Nederland. Het team staat onder auspiciën van Stichting Top Basketbal Friesland (STBF), die zorg draagt voor de organisatie, de financiën en de commerciële ondersteuning. Aris is een stabiele topclub, die met name in het seizoen 2012-2013 grote successen kende. Aris bereikte in dat seizoen de finale van de play-offs en de halve finale van de Nederlandse beker. Aris biedt een gezellig avondje uit voor het hele gezin en beschikt daarnaast over een toegankelijk zakelijk netwerk van vooral Friese publieke en private bedrijven / organisaties. Ook heeft Aris veel aandacht voor haar maatschappelijke functie, waarbij de basketbalclinics op basisscholen centraal staan.

Basketbal

Basketbal is een sport waar het na 1 minuut geen 0-0 meer is, een sport die de hal qua intensiteit uitspat. Basketbal is een vriendelijke sport, waar opa’s en oma’s met hun kleinkinderen komen en waar sponsors 1 op 1 met elkaar zaken doen. Basketbal is ook een sport die in elk gymnastieklokaal wordt gespeeld en garant staat voor veel actie en beweging. Ieder kind kan het spelen, ieder kind vindt het leuk. Basketbal leeft in Leeuwarden. Er is veel aandacht van publiek en pers. Aris heeft een positief imago, is momenteel de nummer 5/6 van Nederland. Aris staat bekend als een club met een warm hart, waar topsport wordt gecombineerd met maatschappelijke betrokkenheid. Met basketbal kan je je positief profileren, zeker in de eigen regio. Binnen Friesland is de media-aandacht voor basketbal erg hoog.
 

Exposureopties

Zoekt u naamsbekendheid? Wilt u tijdens de wedstrijd zichtbaar zijn? TV-minuten maken? Maak dan gebruik van een van verschillende exposureopties.  Er is veel media-aandacht in en buiten de regio. Zowel live als in samenvatting op TV en radio (o.a. Ziggo Sport, Podium TV, Omrop Fryslân, Studio Sport en Omroep LEO Middelse) als groot in de (regionale) dagbladen (Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad). Daarnaast wordt elke thuiswedstrijd van Aris Leeuwarden live uitgezonden op lc.nl en podium.tv, inclusief commentaar.

Boarding, shirtsponsor, uw logo op het veld, alles is mogelijk. Ook zijn wij voor het seizoen 2019-2020 nog op zoek naar een hoofdsponsor, waar naamkoppeling tot de mogelijkheden behoort. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met Han Kramer of Patrick Frimpong

Spread the word

Terug naar overzicht