Aris Leeuwarden - Den Bosch

Energieloos Aris kansloos

De danseressen en de leerlingen van de scholen die meedoen aan het project Energie'k brachten zaterdagavond meer energie bij elkaar op het veld dat de meeste spelers van Aris Leeuwarden samen. Een groot deel van de selectie moet vandaag maar eens goed in de spiegel kijken, want wat zij met name in het eerste kwart presteerden, was niet best. Dat moet veel beter. Kansloos ten onder (60-98).

Het werd dus een lange zit voor de Aris fan. In het begin leek het nog op pech die Aris parten speelde. Drie, vier maal draaiden open schoten in de eerste minuten uit de ring en stond Aris op een 0-11 achterstand. Dat kan een keer gebeuren, maar Aris zakte toen keihard onderuit. De koppen gingen naar beneden, van teamspel was geen sprake meer en als een juniorenteam werd het hardhandig opzij gezet door een erg goed en efficient spelend Den Bosch. Alleen Hicham Kherrazi en Dexter Hope bleven overeind, de rest speelde zwaar onder de maat.

Na 0-11 werd het 2-22 en 11-41 en daarmee is natuurlijk alles gezegd. Een wanprestatie die Aris onwaardig is. Laten we er van uit gaan dat het team vanaf maandag weer volledig op scherp staat en deze donkere zaterdagavond snel wegspeelt. De komende twee weken worden voor Aris de weken van de waarheid. Met wedstrijden voor de boeg tegen Rotterdam (uit), Weert (thuis) en Amsterdam (uit) zullen punten gehaald moeten worden om aansluiting te houden bij de middenmoot. Dat verdienen de trouwe fans die ook zaterdag weer massaal in de hal waren. Hoogstwaarschijnlijk wordt tussendoor ook nog de bekerwedstrijd tegen Virtus uit Werkendam gespeeld.

 

Wedstrijd informatie

Datum : 01 december 2012 20:00
Locatie : Kalverdijkje
Seizoen : 2012-2013
Aris Leeuwarden 60
Den Bosch 98
Terug naar overzicht