Leroy Peterson

Volledige naam : Leroy Peterson
Geboortedatum : 09 mei 1993
Nummer : 4
Positie : G
Lengte : 185 cm
Vorige club : Aris Leeuwarden
Nationaliteit :

Social media

Hey Aris fans,

Mijn naam is Leroy Peterson, 23 jaar en momenteel woonachtig in Stiens (dorpje boven Leeuwarden). Mijn beide ouders zijn van Arubaanse afkomst, maar ik ben zelf in Nederland geboren. Haarlem om precies te zijn.

Van jongs af aan heeft mijn vader mij geïntroduceerd met basketbal door een basket in de achtertuin te hangen, maar ik ben pas officieel begonnen toen ik 12 jaar was. Daarvoor heb ik gevoetbald (6 jaar t/m 12 jaar) en Karate gedaan (9 jaar tot 12 jaar).
Nadat ik in februari 2015 afgestudeerd ben aan de opleiding HBO voeding en diëtetiek, tekende ik mijn eerste professionele contract met Aris Leeuwarden.

Naast basketballen breng ik graag tijd door met mijn familie, vrienden en mijn vriendin. Fitnessen, reizen, muziek luisteren zijn o.a. verder nog dingen die ik graag doe.

Ik hoop hier in Leeuwarden veel ervaring op te doen en het beste uit mijzelf en mijn teamgenoten te halen. Verder verwacht ik van dit seizoen dat wij als team alles gaan geven om zo hoog mogelijk te eindigen, dus ik verwacht ook van de fans om ons te supporteren in dit proces. Maar dat moet goed komen! Ik heb zin in dit seizoen!

Terug naar overzicht
Leroy Peterson - Aris Leeuwarden