Partner worden

Basketball & Business: Aris is een écht avondje uit! 

Aris Leeuwarden komt al sinds 2004 uit in de Dutch Basketball League, de eredivisie van het basketbal in Nederland. Jaarlijks kwalificeert Aris zich voor de play-offs voor de landstitel en in het jaar 2013 speelde Aris om die titel maar werd het 2e. In het seizoen 2019-2020 behaalde Aris de finale van de Basketball Cup. 

Basketbal leeft!

Want het komende seizoen, 2021-2022, gaan de Belgische en Nederlandse competitie samen in BNXT League (uit te spreken als Be-Next). In deze tijd tonen we als Nederlands basketbal durf, lef en ambitie. Dit betekent ook voor Aris een nieuwe stip op de horizon. Met meer commerciële mogelijkheden en meer media aandacht.

Een competitie met maar liefst 22 clubs, 350 wedstrijden, een potentiële markt van 29 miljoen mensen waarvan 27% geïnteresseerd is in de sport basketbal. Deze competitie is vernieuwend, enthousiasmerend, spectaculair en een heuse ‘way of life’. In een sport die nooit stilstaat en zich richt op Gen Z (6-24 jaar) als generatie van de toekomst. Met een competitieformat waar je als club telkens ergens voor speelt, die aantrekkelijk is voor fans & sponsoren. 

Met een ambitieuze coach en een getalenteerd team, willen wij de komende jaren groeien naar een stabiele club in deze nieuwe competitie. Echter dit kunnen wij niet alleen. Zoals in elke topsport zijn financiële middelen nodig om een professionele organisatie en een sterk team neer te zetten. Zo ook voor Aris Leeuwarden.

Informeel & toegankelijk netwerk

Om onze ambities te kunnen waarmaken, moeten we huidige en nieuwe sponsoren en partners aan ons blijven verbinden. Samen met u willen wij onze ambities in de BNXT League waarmaken, maar ook uitvoering blijven geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid via Aris Cares. U als sponsor/partner bieden we een informeel en zeer toegankelijk netwerk waarin u kunt verbinden en relaties onderhouden binnen een netwerk van lokale en regionale partners uit de publieke en private sector. Een netwerk van bedrijven en organisaties die elkaar versterken met (top)basketbal als fundament.

Los van het zakelijke element bieden wij bovendien “een avondje uit”; een dynamische sport waar altijd wat te juichen valt, entertainment gedurende de wedstrijd en een informele ontmoetingsplek in de businessclub! 

Niet alleen tijdens de wedstrijden kunnen sponsoren en partners elkaar treffen. Met regelmaat worden diverse events georganiseerd; soms op inhoud, soms puur fun, kleinschalig en grootschalig. Maar altijd informeel, toegankelijk en een uitstekende sfeer!

Maatwerk

Voor u als sponsor biedt Aris volop mogelijkheden en vooral maatwerk. Bij ons geen standaardpakketten, maar denken vanuit de wensen van sponsoren en partners en een pakket samenstellen dat voorziet in deze wensen. Van een klassiek lidmaatschap van de businessclub tot state-of-the-art LED-boarding. Shirtsponsor, eventsponsoring, uw logo op het veld en zichtbaar tijdens Tv-uitzendingen of een thema-actie rondom een wedstrijd? Alles is bespreekbaar om uw naamsbekendheid verder te vergroten en/of uw netwerk te verbreden. 

Ben u geïnteresseerd geraakt, wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden bij Aris Leeuwarden? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. Neem contact op met Sierd Dijkman (manager).