Partner worden

Basketball & Business: Aris is een écht avondje uit! 

Aris Leeuwarden speelt al sinds 2004 op het hoogste niveau van Nederland. Jaarlijks kwalificeert Aris zich voor de play-offs voor de landstitel en in het jaar 2013 speelde Aris om die titel maar werd het 2e. In het seizoen 2019-2020 behaalde Aris de finale van de Basketball Cup. 

Basketbal leeft!

Want dit seizoen zijn de Belgische en Nederlandse competitie samen gegaan in de BNXT League (uit te spreken als Be-Next). In deze tijd tonen we als Nederlands basketbal durf, lef en ambitie. Dit betekent ook voor Aris een nieuwe stip op de horizon. Met meer commerciële mogelijkheden en meer media aandacht.

Een competitie met maar liefst 21 clubs, 350 wedstrijden, een potentiële markt van 29 miljoen mensen waarvan 27% geïnteresseerd is in de sport basketbal. Deze competitie is vernieuwend, enthousiasmerend, spectaculair en een heuse ‘way of life’. In een sport die nooit stilstaat en zich richt op Gen Z (6-24 jaar) als generatie van de toekomst. Met een competitieformat waar je als club telkens ergens voor speelt, die aantrekkelijk is voor fans & sponsoren. 

Met een ambitieuze coach en een getalenteerd team, willen wij de komende jaren groeien naar een stabiele club in deze nieuwe competitie. Echter dit kunnen wij niet alleen. Zoals in elke topsport zijn financiële middelen nodig om een professionele organisatie en een sterk team neer te zetten. Zo ook voor Aris Leeuwarden.

Informeel & toegankelijk netwerk

Om onze ambities te kunnen waarmaken, moeten we huidige en nieuwe sponsoren en partners aan ons blijven verbinden. Samen met u willen wij onze ambities in de BNXT League waarmaken, maar ook uitvoering blijven geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid via Aris Cares. U als sponsor/partner bieden we een informeel en zeer toegankelijk netwerk waarin u kunt verbinden en relaties onderhouden binnen een netwerk van lokale en regionale partners uit de publieke en private sector. Een netwerk van bedrijven en organisaties die elkaar versterken met (top)basketbal als fundament.

Los van het zakelijke element bieden wij bovendien “een avondje uit”; een dynamische sport waar altijd wat te juichen valt, entertainment gedurende de wedstrijd en een informele ontmoetingsplek in de businessclub! 

Niet alleen tijdens de wedstrijden kunnen sponsoren en partners elkaar treffen. Met regelmaat worden diverse events georganiseerd; soms op inhoud, soms puur fun, kleinschalig en grootschalig. Maar altijd informeel, toegankelijk en een uitstekende sfeer!

Aris Energizer: een businessconcept vol energie!

Met ingang van het seizoen 2021-2022 hebben wij een nieuw businessconcept: Aris Energizer. Een platform dat staat voor het creëren van verbinding tussen sponsoren, voor meer commercie en wat toegankelijk is voor zoveel mogelijk bedrijven en organisaties (publiek en privaat). Het actuele en overkoepelende thema is: energie. Want als je basketbal zegt, dan zeg je energie! Een hoofdthema met een tal van raakvlakken: vitaliteit, duurzaam ondernemen, de energietransitie, actief/gezond leven en natuurlijk topsport. 

Gedurende het seizoen worden er voor dit platform events georganiseerd. Zoals thema-presentaties door experts, een eigen event, bedrijfsbezoeken en natuurlijk de businessclub reis naar België in combinatie met een uitwedstrijd. 

We trekken ons succesvol maatschappelijk platform Aris Cares door in ons Energizer programma. We geven hiermee clinics aan kinderen op basisscholen, aan senioren in buurt-,wijk- en woonzorgcentra en aan medewerkers van bedrijven. 

We hanteren voor dit nieuwe platform een toegankelijk instapmodel. U wordt al partner van Aris Energizer voor een bijdrage vanaf € 2.500,-. Voor alle extra mogelijkheden bieden we maatwerk. 

Maatwerk

Voor u als sponsor biedt Aris volop mogelijkheden en vooral maatwerk. Wij denken vanuit de wensen van sponsoren en partners en een pakket samenstellen dat voorziet in deze wensen. Van een klassiek lidmaatschap van de businessclub tot state-of-the-art LED-boarding. Shirtsponsor, eventsponsoring, uw logo op het veld en zichtbaar tijdens Tv-uitzendingen of een thema-actie rondom een wedstrijd? Alles is bespreekbaar om uw naamsbekendheid verder te vergroten en/of uw netwerk te verbreden. 

Ben u geïnteresseerd geraakt, wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden bij Aris Leeuwarden? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. Stuur een mail naar info@arisleeuwarden.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.