Succesvolle partnerbijeenkomst bij P. de Vries

Donderdagmiddag was P. de Vries Installatietechnieken de gastheer van een drukbezochte bijeenkomst voor de partners van Aris Leeuwarden. P. de Vries is al ruim 20 jaar belangrijke partner van Aris.

Na een welkomstwoord van Gert Schurer, waarin hij even terug in het verleden ging en P. Vries prees om zijn jarenlange commitment aan de club, gaf Johan Meijer, directeur/eigenaar, een presentatie over zijn bedrijf, dat dit jaar 90 jaar bestaat.

Daarna werden de gasten verdeeld in vier groepen, die allen een rondleiding kregen van key-medewerkers van het bedrijf. Na de rondgang werden de partners onder het genot van een hapje en drankje bijgepraat over de ontwikkelingen bij de club en tekende Johan Meijer namens P. de Vries en Patrick Frimpong en Sierd Dijkman namens Aris een nieuw sponsorcontract voor het komende seizoen, waardoor ook in het seizoen 2019-2020 P. de Vries en Vriezon op het shirt staan.

Hiermee werd een mooi fundament gelegd voor het komende seizoen. Aris Leeuwarden dankt P. de Vries voor zijn gastvrijheid en alle partners voor hun aanwezigheid.

Spread the word

Terug naar overzicht