OrangeGas nieuwe partner, én broeksponsor Aris 

Met trots kondigen wij aan dat OrangeGas zich als partner aan onze mooie club heeft verbonden. OrangeGas zal komend seizoen zowel op de voorkant, als achterkant van de broek zichtbaar zijn. Marcel Borger, directeur en oprichter OrangeGas, en Han Kramer, bestuurslid commercie, tekenden vanochtend in Heerenveen de partnerovereenkomst.

Han Kramer over deze samenwerking: ‘’OrangeGas is net als Aris ambitieus en gericht op groei. Vanuit een actieve samenwerking willen wij wederzijds waarde toevoegen aan elkaars organisatie en netwerk.’’ 

Marcel Borger vult aan: “Basketbal is een mooie dynamische internationale sport en Aris zet in op ontwikkeling met de jeugd met een positieve hands on mentaliteit wat hele goede match is met OrangeGas. Ook willen wij als bedrijf met de roots in Friesland investeren in de ontwikkeling van topsport in Noord-Nederland.''

Over Orange Gas

In 2008 ontstond OrangeGas. Marcel Borger, Anco Buning en zwager Pelle hakte op een familiefeestje de knoop door: ze zouden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van tankstations met uitsluitend alternatieve brandstoffen in Nederland. 

De focus lag in eerste instantie volledig op Groengas. Groengas is voordelig, breed inzetbaar én de schoonste brandstof van het moment. OrangeGas levert als enige in Nederland 100% Groengas. OrangGas exploiteert tientallen Groengas-tanklocaties en is daarmee marktleider in Nederland. Sinds eind 2017 is OrangeGas uitgebreid naar Duitsland, en ook daar zijn inmiddels tientallen Groengas-tanklocaties.

De ambitie van OrangeGas reikt verder. Er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden wordt steeds groter. En duurzaam rijden wordt steeds voordeliger. OrangeGas opent tankstations waar uitsluitend groene brandstoffen worden aangeboden: Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG. 

Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken. 

Welkom in het Kalverdijkje! 

 

Spread the word

Terug naar overzicht