Office Centre Leeuwarden nieuwe partner Aris Leeuwarden

Office Centre Leeuwarden is met ingang van het seizoen 2019/2020 een van de nieuwe sponsoren van Aris Leeuwarden. De specialist in Office Supplies en Office oplossingen voor ondernemers, tekende deze week een sponsorovereenkomst.

De vestiging in Leeuwarden wordt daarmee lid van het groeiende netwerk Aris Industry. Han Kramer, bestuurslid Commercie, is zeer content met de nieuwe partner: ‘’Een mooie toevoeging op het groeiende netwerk aan partners en sponsoren. Een partner die actief betrokken zal zijn en waarde wil toevoegen aan het netwerk.” Bianca de Vries, vestigingsmanager, vult aan: ‘’Aris biedt een toegankelijk en informeel platform en daarmee mogelijkheden om over en weer te groeien.”

Office Centre is een zelfstandige, landelijk opererende onderneming met 39 vestigingen in Nederland, waaronder ook in Leeuwarden, Groningen en Drachten. Office Centre Leeuwarden is te vinden aan de Siriusweg 1. Het hoofdkantoor van Office Centre is gevestigd in Almere. Dagelijks staan ruim 550 enthousiaste medewerkers klaar voor ondernemers en ondernemende mensen. Office Centre is dé plek voor Office Supplies en Office oplossingen en heeft als slogan ‘Altijd een goed idee’. Office Centre heeft alles wat ondernemers nodig hebben onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kunnen klanten bij Office Centre terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en IT- en technische ondersteuning.

Of je nu net je KVK-inschrijving hebt geregeld of een familiebedrijf runt van 150 jaar oud, onderneemt aan de keukentafel of vanuit een rugzak: Office Centre heeft voor elke onderneming een ongekend assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën. Office Centre verkoopt niet alleen alle denkbare kantoorbenodigdheden; het streeft er tevens elke dag naar om mensen hun doelen te helpen bereiken. De producten, diensten en oplossingen van Office Centre zijn erop gericht om klanten tijd, geld en moeite te besparen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: hun bedrijven leiden. De oplossingen van Office Centre zijn beschikbaar in de winkels, via business-to-business, partnerships en online via www.officecentre.nl

Spread the word

Terug naar overzicht