Donderdag bijeenkomst Aris Industry in het WTC

Aanstaande donderdag 23 maart is de tweede bijeenkomst van Aris Industry, het netwerk van de grotere (industriele) partners van Aris. Het belooft een erg leuke middag te worden met zeer interessante en leerzame onderwerpen.

Folkert Linnemans, manager Innovaties bij Bouwgroep Dijkstra Draisma en Sjoerd de Ruiter, Manager Commercial Asset Management bij Ennatuurlijk nemen ons mee in de vernieuwende wereld van de bouw en de energie. Zij zullen het o.a. gaan hebben over de systeemkeuzes in Friesland en de geothermieplannen. Unieke plannen waar grote investeringen mee gemoeid zijn en die bepalend (kunnen) zijn voor de toekomst van Friesland.

De bijeenkomst wordt gehouden in het WTC Expo en de inloop is vanaf 14.30 uur in de plaza van het WTC. Vanaf 15.00 uur begint in zaal Moscow het officiële programma, dat duurt tot ongeveer 16.30 uur. Daarna is er nog een afsluitende borrel. De aanmelding is inmiddels gesloten, maar we hebben nog enkele plaatsen over. Bent u geinteresseerd? Stuur dan een mail naar schurer@arisleeuwarden.nl.

Spread the word

Terug naar overzicht