Aris Industry op bezoek bij de WaterCampus

De partners van Aris Industry hebben enkele keren per seizoen bijeenkomsten buiten het basketbal om. Vooral inhoudelijke bijeenkomsten, waar de partners elkaar ook in een zakelijke omgeving op een informele manier kunnen ontmoeten. Gistermiddag brachten de partners een bezoek aan de WaterCampus Leeuwarden. WaterCampus Leeuwarden is het knooppunt van de Nederlandse watertechnologiesector, en heeft de ambitie deze sectorverbindende rol te vervullen voor heel Europa. WaterCampus organiseert samenwerking tussen (inter-)nationale bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de watertechnologiesector, teneinde synergie te creëren voor innovatie, onderwijs en ondernemerschap van wereldniveau en om daarmee de positie van Europese watertechnologie te versterken. WaterCampus biedt naast deze samenwerkingsfunctie een unieke onderzoeksinfrastructuur en is daarmee een ontmoetingsplaats van wetenschappers en bedrijven uit heel Europa.

Hein Molenkamp, managing director van Wateralliance, was samen met Gerard Jonker van de Provincie Fryslan, de gastheer. Molenkamp gaf een interessante en leerzame presentatie over de werkzaamheden bij WaterCampus, CEW en Wetsus. Na een rondleiding werd de leuke middag afgesloten met een borrel en een hapje.

De volgende bijeenkomst van Aris Industry  is op 23 maart, wanneer Bouwgroep Dijkstra Draisma, samen met Ennatuurlijk, een presentatie geeft over hun toekomstvisie op bouwen en de geothermieplannen in Leeuwarden en Friesland.

Spread the word

Terug naar overzicht