Seniorenclinics genomineerd

Aris Leeuwarden heeft voor het Aris Cares project "Seniorenclinics" een subsidie toegekend gekregen van het provinciale Iepen Mienskipsfûns. Aris wil naast de succesvolle clinics op de basisscholen ook clinics geven aan 55+-ers en op deze wijze deze groep meer in beweging krijgen, daar waar nodig uit het isolement te halen en ze op een leuke en actieve wijze te laten integreren met jeugd. Het project is momenteel in voorbereiding en de eerste reacties van o.a. verzorgingstehuizen zijn erg positief.

In samenwerking met de provincie Fryslân is besloten om die projecten die sterk bijdragen aan de doelstellingen van Leeuwarden–Fryslân 2018 extra te waarderen met een bonus van € 2018,-. Aris is als een van de drie projecten in de regio Noord-west Fryslan genomineerd voor deze extra bijdrage en daar zijn we uiteraard erg trots op.

Tijdens het Greidhoek’ Festival in Wommels, op zaterdag 17 september, wordt bekend gemaakt welke genomineerden de extra bijdrage van € 2.018,- ontvangen. We hopen natuurlijk dat wij zaterdag de eerste prijs van het seizoen winnen. Weliswaar niet op het veld, maar eigenlijk net zo belangrijk. Na zaterdag meer over de uitslag.

Spread the word

Terug naar overzicht