Clinics op basisscholen wederom groot succes

De clinics op de basisscholen zijn elk jaar weer een groot succes. In de eerste weken zijn er al een groot aantal scholen bezocht. Waaronder OBS De Pionier, De Vossenburcht, Prins Mauritsschool, SBO De Trilker, SBO De Monoliet, OBS De Eestroom, IKS Trianova en CBS Willem Alexander School. Op de meeste scholen worden zelfs meerdere clinics gegeven. 

Ook dit jaar is het weer veel bewegen, veel plezier maken en de traditionele All Star Game. Alle kinderen nemen het tegen de spelers op. Elke keer weten de kinderen toch weer de professionele spelers na een zenuwslopende wedstrijd te verslaan. Met prachtige dribbles, snelle passes en loepzuivere schoten. 

Alle kinderen worden gratis uitgenodigd voor een thuiswedstrijd naar keuze. De kinderen brengen een unieke sfeer mee naar het Kalverdijkje. En gaan altijd vol achter hun helden staan! Na afloop is het natuurlijk altijd handtekeningen verzamelen en volop foto's maken. 

Aris Leeuwarden is met haar maatschappelijk programma onder de noemer Aris Cares volop lokaal en regionaal actief. Het zet zich graag in om bij te dragen aan een gezondere leefstijl voor kinderen. 

Spread the word

Terug naar overzicht