P. de Vries Installatietechnieken contractverlenging als Key Partner

Aris Leeuwarden is erg trots dat P. de Vries Installatietechnieken, al vanaf de start van Aris Leeuwarden een belangrijke partner, betrokken zal blijven als key partner. Afgelopen week hebben Jeroen van der Geest (algemeen directeur) en Rudolf Knegtering (voorzitter) de nieuwe sponsorovereenkomst voor het komend seizoen getekend.

P. de Vries Installatietechnieken is een dynamisch bedrijf en opereert voornamelijk in de Noordelijke provincies, met Leeuwarden als thuisbasis. Zij bieden een team van professionele, gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers die thuis zijn op alle installatiegebieden.

Quote Jeroen: “Wij richten ons met sponsoring op (top)sport en maatschappelijke projecten. Wij vinden sportsponsoring erg belangrijk. Wij associëren ons graag met de positieve aspecten van sport “.
Wij bedanken P. de Vries Installatietechnieken voor het vertrouwen, en kijken uit naar een fijne samenwerking. Op naar een succesvol seizoen!

Het eerste herenteam van Aris komt net als afgelopen seizoen uit in de BNXT League. De competitie is het hoogste niveau in zowel het Nederlandse als het Belgische systeem en vervangt de Eredivisie en de Pro Basketball League.