Nieuw in onze businessclub: BL Mulder - Datas Kantoor Kompleet Leeuwarden

Mooi nieuws in deze onzekere tijden: BL Mulder-Datas is met ingang van dit seizoen lid van de businessclub van Aris Leeuwarden. Bianca de Vries, vestigingsmanager Datas Leeuwarden, en Sierd Dijkman tekenden een contract voor een seizoen. 

Sierd Dijkman: ''BL Mulder-Datas en Aris zijn een goede match! Sponsoring in deze tijd toont aan dat BL Mulder-Datas betrokken en sterk verankerd is in de stad en omgeving. Op naar een succesvolle samenwerking!” 

Bianca de Vries vult aan: "Fijn om weer terug te zijn bij Aris. Juist in deze tijden is samenwerken belangrijker dan ooit, samen staan we sterk.” 

Per 1 januari 2020 is B.L. Mulder Kantoorvakhandel de samenwerking aangegaan met Datas Kantoor kompleet met vestigingen in Drachten, Groningen en Sneek.  

Je wilt als ondernemer graag dat je werk vlot verloopt. Efficiënt en zonder al te veel onderbrekingen. Daar zorgen wij graag voor. Met bijvoorbeeld persoonlijk advies, korte lijnen maar ook een onlineaccount op onze webshop en bezorging zijn mogelijkheden. Al je kantoorzaken in één keer kunnen regelen, dat is onze kracht. Kantoorinrichting, ICT, drukwerk én natuurlijk duizenden kantoor- en facilitaire artikelen. 

Met vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Drachten en Sneek zijn we altijd dichtbij voor MKB en non-profit organisaties in het noorden van het land, die een betrouwbare no-nonsens leverancier zoeken. Organisaties en bedrijven die het belangrijk vinden dat ze service krijgen en een relatie hebben met medewerkers die ze kennen. Die goed op de kosten letten en rekenen op concurrerende prijzen. Die bij nood of spoed snel geholpen willen worden.
https://www.datas.nl