Wedstrijd zondagmiddag 15 december in teken van Jeugdfonds Sport & Cultuur

Op zondag 15 december zij wij, Aris Leeuwarden, gastheer van een bijeenkomst van Jeugdfonds Sport & Cultuur in de businessclub. Toegang tot deze bijeenkomst is voor alle sponsoren, partners en op uitnodiging. Daarnaast verleent Aris voor jeugd (t/m 17 jaar) gratis toegang tot deze wedstrijd.

Deze middag kijkt het Jeugdfonds Sport & Cultuur graag gezamenlijk met donateurs, gemeenten, ambassadeurs, vrijwilligers, sponsoren en verenigingen vooruit naar 2020 en verder. Reinder Brandsma, als echte Fries, presenteren we deze middag als de nieuwe ambassadeur van Aris. Aansluitend is de wedstrijd Aris Leeuwarden - Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. 

13.000 kinderen in Friesland kunnen niet sporten of cultuur beoefenen omdat er binnen het gezin te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland kan deze kinderen helpen en hun de kans geven om te sporten en/of cultuur te beoefenen, zich te ontwikkelen. We geven hier bekendheid aan met een aantal Friese ambassadeurs die actief zijn in verschillende sportsectoren. 

Jeugd (t/m 17 jaar) krijgt deze wedstrijd gratis toegang tot de wedstrijd. Wij, vanuit Aris Cares, vinden het erg belangrijk dat topsport voor deze doelgroep toegankelijk is!