Veranderingen in het team!

Cameron Satterwhite en Aris Leeuwarden zijn per direct uit elkaar gegaan. Op eigen verzoek van Satterwhite en in goed onderling overleg is het contract van de 25-jarige Amerikaanse guard ontbonden.

Het vertrek van Satterwhite is opgevangen door het contracteren van Kahron Ross.

De 27-jarige Kahron Ross genoot zijn opleiding bij Lehigh University (USA). In 2018 zette Kahron Ross voet op Europese bodem om zijn professionele carrière te beginnen bij het Duitse Karlsruhe. In de daarop volgende jaren speelde hij in Albanië, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en het afgelopen seizoen in Finland bij BC Nokia. Bij die ploeg kwam hij in 29 gespeelde wedstrijden tot een gemiddelde van 13 punten en 6.5 assist per wedstrijd.

“Het is fijn dat we op korte termijn een guard aan onze selectie kunnen toevoegen” zegt bestuurslid technische zaken Merlijn van der Meulen. “Wij zijn blij met de komst van Kahron, die door de jaren heen heeft laten zien een betrouwbare guard te zijn. Hij is een veelzijdige en creatieve speler met een schat aan ervaring en wij kijken dan ook uit naar een fijne samenwerking”.