Tim Hoeve blijft bij Aris

De club gaat samen met Tim Hoeve de BNXT League in. De 23-jarige guard verlengde zijn contract met één seizoen en gaat daarmee zijn derde seizoen bij Aris Leeuwarden spelen.

Merlijn van der Meulen, bestuurslid Technische Zaken, over de verlenging: “Ik ben zeer verheugd dat Tim zijn kwaliteiten ook volgend seizoen aan onze fans in het Kalverdijkje kan tonen. Afgelopen seizoen heeft hij laten zien dat hij volwassener is geworden in zijn spel, hij past perfect bij onze club en de rol die voor hem is weggelegd. Het komende seizoen kan dit alleen maar groeien, en kan de ploeg genieten van de creativiteit die hij met zich meebrengt.”

Hoofdcoach Vincent van Sliedregt is blij dat Hoeve Aris trouw blijft: “Tim liet al zien een hoop verantwoordelijkheid te kunnen dragen afgelopen seizoen, en uit de gesprekken bleek dat hij hongerig was naar meer. Een veelzijdige guard die zich bij Aris verder blijft ontwikkelen."

Naast Tim Hoeve verlengde ook Reinder Brandsma zijn contract, samen met de komst van José Dimitri Maconda heeft de club tot nu toe drie contractspelers voor het komende seizoen vastgelegd.