The boys are back in Town!

Ook komend seizoen blijven Tim Hoeve en Shaquille Doorson in de Friese hoofdstad. Net als Reinder Brandsma tekenen de beide mannen voor nog een jaar bij Aris Leeuwarden.

Merlijn van der Meulen, Technische zaken over Tim: “Wij zijn verheugd dat Tim zijn contract met nog een jaar verlengd heeft. De laatste jaren heeft Tim zich bij ons ontwikkeld tot steeds completere basketballer. Die compleetheid en zijn rust die zijn spel met zich meebrengt gaan van grote waarde zijn voor aankomend seizoen”.

Onze captain is terug zegt Coach Vincent van Sliedrecht: “Tim is naast een levensgevaarlijke schutter een stem van kalmte in de kleedkamer en op het veld. Combineer dat met z’n capaciteit om de vloer te lezen en onze beslissingen op de vloer worden positief beïnvloed. Wij kunnen daar als organisatie alleen maar dankbaar en trots op zijn dat we er weer samen voor gaan”.

Over Doorson zegt Van Sliedrecht: “Shaquille is een heel fijn mens die perfect past in onze missie basketbal te laten groeien in de regio. Met zijn charisma en humor naast het veld en met zijn Shaq Power onder het bord gaat hij ons enorm helpen. Zijn fysieke capaciteiten en agressie naar de basket gaat onze ploeg een hoop extra dreiging geven. Daarnaast zullen ploegen ook verdedigend met hem te maken krijgen als ze de bal dicht bij de basket willen scoren”.

Als wij vragen aan Doorson waarom hij gekozen heeft voor de Friese club zegt hij: “Afgelopen seizoen heb ik een goede tijd gehad in Leeuwarden en ik wil dit graag herhalen en er nog een beter seizoen van maken”.