Team bijna compleet

De spelers zijn vanuit diverse windrichtingen in Leeuwarden gearriveerd en hebben hun weg in de stad gevonden. Voor Dexter Hope, Craig Osaikhwuwuomwan en Patrick Frimpong was het een bekende weg, zij kwamen immers al eerder uit voor Aris Leeuwarden. Ook voor blijver en Stienser Leroy Peterson kent Leeuwarden geen geheimen. Eric Peutz woont in Groningen en zal dagelijks heen en weer rijden. Voor Jordan Gregory, George Marshall, Denton Koon en Torben Tönjann was de ontmoeting nieuw, maar zij kunnen niet wachten om te starten. Meshack Lufile wacht in Canada nog op de juiste inreis papieren en zal later aansluiten.

Net als de voorgaande 12 seizoenen rijden de spelers weer in Opel Corsa's, geleverd door Engelsma & Wijnia in combinatie met Topsportlease. Komende dinsdag zal de eerste training in het Kalverdijkje zijn, hopelijk met alle spelers. De drie Amerikanen hebben zich vrijdag gelijk na anakomst bij de IND in Zwolle gemeld en wachten nu op hun pasjes.  Donderdag is de jaarlijkse fotosessie.

Het komende weekend speelt het team van coach Klaas Stoppels zijn eerste twee oefenwedstrijden. In het Duitse Herten doet het mee aan een internationaal toernooi met o.a. Herten, Rostock en het Luxemburgse Etzella Ettenbruck. Tegen de laatste opent Aris zaterdag om 17.30 uur het toernooi, een dag later speelt het (afhankelijk van het resultaat) tegen een van de andere twee.

 

Spread the word

Terug naar overzicht