Stream thuiswedstrijden voor iedereen toegankelijk!

Wij krijgen veel vragen binnen over of onze stream ook tegen betaling wordt uitgezonden. Wij delen via deze weg graag ons standpunt:

Wij blijven onze stream via Sport Noord aanbieden. Alle thuiswedstrijden worden met commentaar uitgezonden. Dit is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Juist nu, in deze tijd, willen wij iedereen een leuke avond bieden. Wij willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om naar onze mooie sport te kijken. De (potentiële) sponsor, de diehard fan, de neutrale toeschouwer, de toekomstige fan en de vrijwilliger, noem maar op!

Natuurlijk heeft elke club het financieel ongelofelijk lastig in deze tijd. Maar de voordelen van een betaalde stream wegen niet op tegen de nadelen. Die eventuele inkomsten kunnen ook op een andere wijze worden binnen gehaald. Ook voor onze sponsoren met reclame-uitingen (zoals LED-boarding) in de hal is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen naar onze wedstrijden kijken. Juist door het gratis aanbieden van de livestream zorgen we hiervoor.

Bovendien willen we in deze economisch zware tijden de basketbalkijkers met een kleine portemonnee niet verliezen. Elke club is vrij om een eigen keuze te maken, hiervoor hebben wij alle begrip en respect. Tot slot: we zijn blij dat we weer écht gaan beginnen en wensen jullie allemaal nog een leuk, spectaculair en succesvol seizoen!