Stargo Basketbal Camp 2018

Na het grote succes van de eerste editie van het Stargo Basketball Camp zal er dit jaar ook weer het Stargo Basketbal Camp plaatsvinden in Roden van 23 tot en met 27 juli.

De eredivisiespelers Stefan Mladenovic, Jeroen van der List (beiden Aris Leeuwarden) en Drago Pasalic (Donar Groningen) willen net als vorig jaar alle deelnemers bijbrengen wat het inhoudt om als fulltime basketbalprof te leven en hierbij gecoacht te worden door professionele basketballers/basketbalsters en topcoaches.

Naast het leren van nieuwe basketbal skills zal de nadruk op het camp ook liggen om bepaalde normen en waarden bij te brengen die noodzakelijk zijn om succes te hebben op het basketbalveld en ook in het dagelijkse leven. Wij verzorgen gezond eten op het camp, want een goede maaltijd zorgt voor een sterke basis voor de trainingen. Daarnaast is het ook genieten en plezier beleven tijdens deze week!

Het camp duurt van maandagmorgen tot vrijdagmiddag waarbij de deelnemers/deelneemsters in het sportcomplex van Roden zowel slapen als eten (3x per dag). Hiernaast ontvangen de deelnemers/deelneemsters de volgende spullen op het camp zelf:

·        Een Stargo training tenue (deze wordt elke dag gewassen op het camp)

·        Een Stargo Basketbal Camp shirt

·        Een bidon

·        Een Stargo basketbal

·        Een Stargo Basketbal Camp foto

·        Een Stargo Basketbal Camp diploma

·        Foto’s van het camp via de website

Hieronder kun je de sfeer proeven van onze eerste editie via de aftermovie. Wees er wel snel bij want het maximale aantal deelnemers/deelneemsters ligt op 100. Het afgelopen jaar was het camp vol! De kosten voor het camp bedragen € 295 per persoon. Aanmelden kan via: www.stargo-basketball.nl

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=dmpbAzgsKNw

 

 

Spread the word

Terug naar overzicht