SinneTechniek nieuwe key partner Aris

Nieuwe energieke samenwerking: SinneTechniek treedt als key partner toe tot de businessclub van Aris

Zoals de naam al doet vermoeden, is het bedrijf gespecialiseerd in zonne-energie. Met vestigingen in Koudum en Drachten is het bedrijf sterk vertegenwoordigd in Friesland. SinneTechniek is bij thuiswedstrijden van Aris onder meer zichtbaar op de LEDboarding en de houten speelvloer. 

Erik Veenstra, eigenaar, over de nieuwe samenwerking: “Het voelt goed om Aris te ondersteunen. We hebben veel gemeenschappelijke kenmerken, trotse Friezen, nationale ambitie, niks is te groot of te klein en we zijn beide van het no nonsense. We willen graag Aris helpen om niet in te hoeven boeten op deze schitterende eigenschappen.”

Sierd Dijkman, manager Aris, vult aan: “Ik ben enorm trots dat we in deze tijd een nieuwe samenwerking aan gaan, dit geeft energie en vertrouwen richting de toekomst. SinneTechniek is een belangrijke partner in onze businessclub met oog op de BeNeLeague.”

Sinne Techniek levert in zowel de particuliere als de Groot Zakelijk markt de hoogst mogelijke kwaliteit zonnepanelen tegen eerlijke prijzen. Zo zijn we bijvoorbeeld al sinds jaar en dag Premium installer van Panasonic wat helpt om als goedkoopste in de markt deze A-kwaliteit panelen te leveren.

Al sinds 2012 installeren we vanuit Friesland zonnepanelen, deze jarenlange ervaring helpt ons om de beste installatie bij u op het dak aan te brengen. De door u aangekochte installatie wordt uiterst zorgvuldig geïnstalleerd door mensen die hun vak begrijpen. Nadien controleren we of alles werkt en naar u tevredenheid is verlopen, uiteraard leveren we monitoring zodat u de prestaties van uw installatie kunt blijven volgen.

Vraag een gratis dakscan aan om te kijken wat Sinne Techniek voor u kan doen! Op basis van uw situatie geven wij geven een eerlijk en persoonlijk advies.

https://sinnetechniek.nl