Seizoenkaartverkoop van start!

We zijn ons volop aan het voorbereiden voor een spannend én spectaculair jaar in de nieuwe BNXT League. Na zeventien seizoenen “Nederlandse Eredivisie” belooft het komende seizoen nu al een bijzonder seizoen te worden. Het eerste seizoen in de nieuwe gezamenlijke competitie met België.

We spelen minimaal negen thuiswedstrijden in de eerste ronde tegen Nederlandse clubs en minimaal vijf thuiswedstrijden in de 2e ronde tegen Belgische clubs.

Het afgelopen seizoen was een seizoen om snel te vergeten. Op sportief en financieel gebied hebben we te maken gehad met flinke tegenslagen. We zijn de storm doorgekomen en zijn al geruime tijd volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we hopen je weer veelvuldig in Kalverdijkje te kunnen zien. Want, jouw steun als trouwe zesde man hebben we harder nodig dan ooit tevoren.

Wij zijn er (bijna) klaar voor! Met op het veld een groot aantal nieuwe gezichten. Met een nieuwe ambitieuze hoofdtrainer, een ervaren assistent en een ploeg waarvan we strijd en spektakel mogen verwachten. Stuk voor stuk spelers die hongerig zijn om zich te bewijzen. Die er zijn om jullie te vermaken, en de tegenstanders in het Kalverdijkje een lastige avond te bezorgen.

Tot 1 september hele voordelige tarieven! 

Ben jij er het komende seizoen (ook) bij? Schaf dan snel je seizoenkaart aan! Tot 1 september hebben we wel heel erg voordelige tarieven!

Tarieven tickets seizoen 2021/2022:

Volwassenen

  •    Losse ticket: € 12,50 
  •    Seizoenkaart: € 150,00, voor 1 september bestellen: € 120,00 (incl. bekerwedstrijden, excl. Play-offs)

Jeugd 

  • Losse ticket: € 8,00 
  • Seizoenkaart: € 105,00, voor 1 september bestellen: € 85,00
  • (incl. bekerwedstrijden, excl. play-offs

*Leden van een basketbalvereniging in Friesland en studenten krijgen 25% korting op vertoon van de digitale spelerspas of de studentenkaart. (Zowel losse tickets als seizoenkaarten)

Was je vorig seizoen ook seizoenkaarthouder? 

Had je het afgelopen seizoen ook een seizoenkaart? Dan willen we je nogmaals hartelijk danken voor je steun! Je ontvangt eenmalig maximaal 5 gratis tickets bij een wedstrijd naar keuze! Dit kun je aanvragen via info@arisleeuwarden.nl

Hoe bestel ik mijn seizoenkaart(en)? 

Stuur een e-mail naar info@arisleeuwarden.nl met je naam, bestelling en maak het bedrag dat je moet betalen over op rekening NL39 INGB 0008 8897 56 ten name van Stichting Top Basketbal Friesland. Als je lid bent van een Friese basketbalvereniging of je bent student, voeg dan een screenshot van je digitale spelerspas /studentenkaart als bijlage toe. Na ontvangst van de betaling ligt de seizoenkaart bij de eerste thuiswedstrijd voor je klaar.