Ontwikkelingen binnen organisatie Aris Leeuwarden

Ontwikkelingen binnen organisatie Aris Leeuwarden

Nanne Klompstra is ook volgend seizoen de assistent-coach van Ferried Naciri bij Aris Leeuwarden. De succesvolle samenwerking is met een jaar verlengd. Eerder was Klompstra al assistent in het seizoen 2015-2016 en 2016-2017. Naast ook jarenlang coach geweest te zijn van diverse (jeugd) teams is hij een bekend gezicht bij de Leeuwarder Eredivisiebasketbalclub.

Daarnaast zijn er een tweetal wijzigingen binnen het bestuur van Stichting Top Basketbal Friesland. Bestuursleden Patrick Frimpong (ondersteuning commercie/technische zaken) en Niels Jousma (penningmeester) nemen afscheid als bestuurslid. De taken van Frimpong worden overgenomen door de bestaande bestuursleden. Sieta Epema is per ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe penningmeester. Aris bedankt beide heren voor hun inzet en zij zullen in een andere rol bij de club betrokken blijven.

De organisatie gaat vooralsnog niet op zoek naar vervanging, maar gaat verder als vijfkoppig bestuur. Zij worden ondersteund door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers.