Nieuwe partners voor Aris Leeuwarden

Terwijl Groningen en Zwolle morgen aan de finale van de play offs beginnen, wordt er bij Aris achter de schermen hard gewerkt om ook volgend jaar uit te komen in de DBL. Met trots presenteert Aris Leeuwarden Witteveen Import & Export BV als nieuwe partner. Witteveen is gevestigd in Lekkum en is de partner voor het importeren en exporteren van auto's naar Noorwegen. Naast de Nederlandse vestiging heeft Witteveen ook een vestiging in Oslo. Mede door dit partnership zal Stukje Design, onze huidige online partner, volgend seizoen achterop het shirt komen te staan.

Naast de komst van Witteveen Import & Export verbonden zich nog enkele bedrijven en organisaties aan Aris Industry. Zo verlengde de Gemeente Leeuwarden het contract, tekende Unive een contract en werd Lascon nieuw lid. Lascon is gevestigd in Heerenveen en ontwerpt, fabriceert en installeert voornamelijk roestvaststalen equipments en procesinstallaties voor klanten in heel Nederland. De klanten van Lascon bevinden zich met name in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie, Aris hoopt binnenkort dit netwerk nog verder uit te breiden.

Aris is blij met het vertrouwen dat deze partners in de club hebben en zullen de komende twee weken nog gebruiken om bestaande contacten te concretiseren en nieuwe sponsors te werven. We houden jullie op de hoogte.

 

Spread the word

Terug naar overzicht