Komende wedstrijden

De maand februari is een belangrijke maand volop wedstrijden. Niet alleen de ontknoping in de nationale fase van de BNXT League, maar ook de halve finale van de Basketball Cup! 

Er zijn een aantal wijzigingen in het wedstrijdschema, hierbij belangrijke informatie en de juiste data van de wedstrijden:

Basketball Cup

In de halve finale treffen wij Donar Groningen. De halve finale bestaat uit twee wedstrijden. De uitwedstrijd is op donderdag 10 februari om 19:30 uur in Martiniplaza, de thuiswedstrijd in het Kalverdijkje is op zondag 13 februari om 16:00 uur. 

Informatie kaartverkoop bekerwedstrijd

Het is wegens de 1/3 capaciteit regel helaas nog niet geoorloofd om een vol Kalverdijkje te hebben.  Onze capaciteit is daarmee zeer beperkt. Seizoenkaarthouders en sponsoren krijgen voorrang op toegang. Zij hebben hierover een mail ontvangen. 

Mochten er na deze reserveringen nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze vanaf donderdag 10 februari in de losse (online) kaartverkoop via onze website. 

Aris Leeuwarden - ZZ Leiden 

De wedstrijden in de laatste competitieronde van de nationale fase worden door alle clubs tegelijkertijd gespeeld. De aanvangstijd op zaterdag 19 februari was 20:00, wegens de 22-uur regel wijzigt deze aanvangstijd naar 19:00 uur.

Het programma in februari is als volgt: 

Zondag 6 februari (16:00 uur): Aris Leeuwarden – Yoast United (competitie)

Donderdag 10 februari (19:30 uur): Donar – Aris Leeuwarden (halve finale beker)

Zondag 13 februari (16:00 uur): Aris Leeuwarden – Donar (halve finale beker) 

Woensdag 16 februari (19:30 uur): Donar – Aris Leeuwarden (competitie)

Zaterdag 19 februari (19:00 uur): Aris Leeuwarden – ZZ Leiden (competitie)

Gelukkig mogen we weer publiek ontvangen, er zijn wel een aantal regels waar we samen rekening mee dienen te houden. We doen een beroep op je verantwoordelijkheid en vragen je hieraan te houden: 

  • Het is verplicht om bij verplaatsing een mondkapje te dragen, op de zitplaats mag deze eventueel af. 
  • De tribunes mogen tot 1/3 capaciteit gevuld worden, en de fans dienen op 1.5m afstand van elkaar plaats te nemen. Personen van een gezamenlijk huishouding hoeven geen 1.5m afstand te houden. 
  • Seizoenkaarthouders, vrijwilligers en businessclubleden hebben sowieso toegang tot de wedstrijd.
  • Eventuele resterende kaarten komen in de losse (online) kaartverkoop. 

Je hebt vooor een bezoek aan een wedstrijd een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.