Informatie toegang publiek oefenwedstrijd

Informatie toegang publiek oefenwedstrijd zaterdag 18 september

De eerste thuiswedstrijd mét publiek komt steeds dichterbij. Zaterdag 18 september is het dan zover, dan spelen we een oefenwedstrijd thuis tegen The Hague Royals. Deze wedstrijd start om 16:00 uur. Jij wilt het team toch ook in actie zien? 

Eindelijk weer onze zesde man in het Kalverdijkje! Het Kalverdijkje mag tot 2/3 gevuld worden, dat betekent dat er elke wedstrijd 660 toeschouwers aanwezig kunnen zijn. Tickets voor deze oefenwedstrijd zijn gratis, maar omdat het een 'testen voor toegang'-event betreft, is het wel noodzakelijk dat alle bezoekers een toegangsbewijs hebben. 

Binnen de huidige maatregelen van de overheid zijn wij namelijk verplicht te controleren op een geldige QR-code in de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Samen met jouw digitale kaart is dit jouw toegangsbewijs.

Iedereen dient een toegangsbewijs te hebben. Voor deze wedstrijd is de businesskaart, vrijwilligerskaart of seizoenkaart  niet geldig. Zonder ticket en zonder geldige QR-code geen toegang. Dus bestel je tickets hier snel. 

BELANGRIJK: i.t.t.eerdere berichtgeving is voor deze wedstrijd alleen de sponsortribune (boven) geopend, uiteraard is deze voor iedereen toegankelijk. Beneden is volledig gesloten. Op deze manier is de horeca (in de businessclub) elke bezoeker van deze wedstrijd toegankelijk. 

De ingang voor deze wedstrijd is de VIP-ingang. Deze ingang bevindt zich aan de rechterzijde van het Kalverdijkje, trottoir langs parkeerplaats volgen.

Coronatoegangsbewijs

Je kunt op één van de volgende drie manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

1.    Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin)

2.    Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

3.    Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de wedstrijd.

Met de CoronaCheck-app kun je aantonen dat je hebt voldaan aan één van bovenstaande eisen. Mocht je die nog niet hebben dat kan dat als volgt:

Stap 1: Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

Stap 2: Upload het coronabewijs

Stap 3: Laat QR-code scannen bij de accommodatie