Heb jij je seizoenkaart al?

De Derby van het Noorden als seizoensopener op vrijdag 24 september komt steeds dichterbij. Heb jij je seizoenkaart al? Dit kan tot 1 september wel heel voordelig! 

Tarieven tickets seizoen 2021/2022:

Volwassenen

·      Losse ticket: € 12,50 

·      Seizoenkaart: € 150,00, voor 1 september bestellen: € 120,00

(incl. bekerwedstrijden, excl. play-offs)

Jeugd 

·      Losse ticket: € 8,00 

·      Seizoenkaart: € 105,00, voor september bestellen: € 85,00

(incl. bekerwedstrijden, excl. play-offs)

*Leden van een basketbalvereniging in Friesland en studenten krijgen 25% korting op vertoon van de digitale spelerspas of de studentenkaart. (Zowel losse tickets als seizoenkaarten).

BELANGRIJK: 

De fysieke seizoenkaart wordt per ingang van dit seizoen vervangen door een digitaal ticket. De seizoenkaarten versturen we medio september per e-mail. 

Binnen de huidige maatregelen van de overheid zijn wij verplicht te controleren op een geldige QR-code in de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Samen met jouw digitale seizoenkaart is dit jouw toegangsbewijs. 

Jouw QR-code kun je op twee manieren tonen. Namelijk via de CoronaCheck-app of met een papieren bewijs gemaakt via www.coronacheck.nl.

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen:

1.    Een volledige vaccinatie (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin)

2.    Een negatieve testuitslag binnen 24 uur voor de aanvang van de wedstrijd (gratis via www.testenvoortoegang.nl)

3.    Een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud.

Vorig seizoen ook seizoenkaarthouder? 

Had je het afgelopen seizoen ook een seizoenkaart? Dan willen we je nogmaals hartelijk danken voor je steun! Je ontvangt eenmalig maximaal 5 gratis tickets bij een wedstrijd naar keuze! Dit kun je aanvragen via info@arisleeuwarden.nl

Hoe bestel ik mijn seizoenkaart(en)? 

Stuur een e-mail naar info@arisleeuwarden.nl met je naam, adres, bestelling en maak het bedrag dat je moet betalen over op rekening NL39 INGB 0008 8897 56 ten name van Stichting Top Basketbal Friesland. Als je lid bent van een Friese basketbalvereniging of je bent student, voeg dan een screenshot van je digitale spelerspas of je studentenkaart als bijlage toe. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw digitale seizoenskaart medio september in je mailbox.