Goed nieuws!

Goed nieuws! Wij mogen weer publiek in het Kalverdijkje ontvangen! Hieronder belangrijke informatie: 

Aanvangstijd en verplaatsing wedstrijd

Aris Leeuwarden – Yoast United

Deze wedstrijd wordt verplaatst van vrijdagavond 4 februari naar zondagmiddag 6 februari om 16:00 uur. Omdat er een sluitingstijd van 22:00 geldt, is er voor fans, vrijwilligers en businessclubleden met deze verplaatsing de mogelijkheid om na afloop nog gezellig na te praten. 

Halve finale Basketball Cup 

De halve finale bestaat uit twee wedstrijden (uit & thuis), en worden gespeeld in het weekend van 11 t/m 13 februari. De tweede wedstrijd is een thuiswedstrijd voor Aris. Deze wordt gespeeld op zondag 13 februari om 16:00 uur. De tegenstander is Donar of Landstede Hammers. 

Capaciteit

Gelukkig mogen we weer publiek ontvangen, er zijn nog wel een aantal regels waar we samen rekening mee dienen te houden: 

  • De tribunes mogen tot 1/3 capaciteit gevuld worden, en de fans dienen op 1.5m afstand van elkaar plaats te nemen. Personen van een gezamenlijk huishouding hoeven geen 1.5m afstand te houden. 
  • Seizoenkaarthouders, vrijwilligers en businessclubleden hebben sowieso toegang tot de wedstrijd. 
  • Het is alleen mogelijk om online een ticket aan te schaffen. Deze ticketverkoop start op 27 januari via onze website. Er is geen kaartverkoop bij de deur.
  • Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, zullen wij de online ticketverkoop direct stopzetten.

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je Avondje Aris een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1.    Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl;

2.    Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs;

3.    Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar het Kalverdijkje. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.