George Brock nieuwe point guard

Aris Leeuwarden contracteert George Brock 

Aris Leeuwarden heeft met George Brock de nieuwe point guard voor het aankomende seizoen vastgelegd. De 26-jarige Amerikaan is de derde buitenlandse versterking voor het aankomende seizoen.

Brock Speelde het afgelopen seizoen in de The Basketball League (Amerikaanse League) en speelde voor de Waco Royals en Dallas Skyline. Hij kwam daar tot gemiddeld 27.4 punten en 6.4 assists per wedstrijd. 

Hoofdcoach Vincent van Sliedregt over de komst van de 1 meter 83 lange nieuwe spelverdeler: “Een speler waarmee ik al de kans heb gehad te werken in Las Vegas. Hij viel op met zijn schotpercentage en capaciteit de pick & roll te lezen. Maar het meeste liet hij een visitekaartje achter met zijn wil om te winnen.”

Met George Brock telt de selectie tot nu toe zeven spelers, met vijf nieuwe aanwinsten, voor het aankomende seizoen in de BNXT League. Eerder werden Ryan Logan (USA), Shaquille Doorson, Ar’Mond Davis (USA), Reinder Brandsma, Tim Hoeve en José Dimitri Maconda vastgelegd. De club verwacht op korte termijn de selectie rond te maken.