Aris ook in 2017-2018 in de DBL

Goed nieuws! Het bestuur van Stichting Top Basketbal Friesland heeft vanmorgen besloten om zich definitief in te schrijven voor de Dutch Basketbal League. Het betekent het veertiende seizoen op rij in de hoogste divisie van het Nederlandse basketbal.

Door het afhaken van de hoofdsponsor was het lange tijd spannend, maar achter de schermen is hard gewerkt aan het vinden van nieuwe partners. Daar is de club succesvol geweest en heeft het ontstane gat in de begroting voor een groot deel kunnen vullen. Nog niet helemaal en de club blijft ook de komende maanden nog hard op zoek naar nieuwe sponsors, maar er is voldoende vertrouwen om op verantwoorde wijze de sportieve strijd op de velden weer aan te gaan.

De komende periode wordt gebruikt om de organisatie verder op de rit te zitten en de selectie, inclusief nieuwe coach, te formeren. Later deze week zullen de nieuwe partners gepresenteerd worden. Zodra er nieuws is over de invulling van de selectie, wordt dat uiteraard ook snel naar buiten gebracht.

Spread the word

Terug naar overzicht