Aris Leeuwarden stelt achterzijde shirt beschikbaar aan een goed doel - deelname voor bedrijven - 300 euro

Met Aris Cares win je altijd! 

Aris Leeuwarden heeft al jarenlang veel aandacht voor haar maatschappelijke functie in de regio. Onder de noemer Aris Cares worden de spelers en organisatie van Aris Leeuwarden ingezet bij actieve en vrolijke clinics op basisscholen en in verzorgingstehuizen. Aris Leeuwarden komt nu met een unieke actie en verloot haar sponsorpositie op de achterzijde van het shirt.

Bedrijven en organisaties die zich aanmelden voor deze actie maken kans op de sponsorpositie op de achterzijde van het shirt. Niet voor eigen exposure, maar het winnende bedrijf of organisatie schenkt in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen haar gewonnen sponsorpositie aan een goed doel. Voor maar € 300,- doet u mee aan deze unieke actie, waarvan de helft van het bedrag rechtstreeks naar het winnende goede doel gaat.

Middels het Eredivisie-podium van Aris Leeuwarden krijgt het goede doel landelijk aandacht. Het gehele seizoen staat het goede doel op de achterzijde van het thuis- en uitshirt. Bovendien staat een thuiswedstrijd (naar keuze) van Aris Leeuwarden volledig in teken van het goede doel en zijn er een tal van acties mogelijk om meer aandacht/geld hiervoor te genereren. 

Alle bedrijven en organisaties die meedoen worden voor de tweede thuiswedstrijd op zaterdag 20 oktober in de businessclub uitgenodigd. Een kennismaking met een uniek avondje Aris. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar middels een trekking bekend gemaakt.

  • Voor € 300,- maakt uw bedrijf of organisatie kans op de shirtsponsorpositie op de achterzijde van zowel het thuis-, als uitshirt. De winnaar schenkt deze positie in het kader van mvo aan het door de winnaar vooraf gekozen goede doel.
  • 50% van het bedrag van alle deelnemende organisaties en bedrijven gaat sowieso rechtstreeks naar het gewonnen goede doel
  • De andere 50% van het bedrag is in te zetten als sponsortegoed bij Aris Leeuwarden, bij een minimale besteding van € 300,- per deelname.
  • Bestaande sponsoren krijgen bij deelname aan deze actie eenmalig (extra) exposure via LED-boarding.
  • De winnaar krijgt een thuiswedstrijd die volledig in teken staat van het goede doel. De winnaar mag de desbetreffende doelgroep voor deze wedstrijd uitnodigen. In overleg zijn er diverse acties mogelijk om meer aandacht en middelen voor het goede doel te genereren.  
  • Alle deelnemende bedrijven en organisaties krijgen twee business stoelen en toegang tot de businessclub tijdens de tweede thuiswedstrijd op zaterdagavond 20 oktober. De trekking vindt gelijk na de wedstrijd plaats.
  • Het is mogelijk om meerdere keren deel te nemen aan deze actie.
  • De bedragen zijn exclusief BTW.

Aanmelden kan tot woensdag 17 oktober via dijkman@arisleeuwarden.nl o.v.v. shirtactie Aris Cares. Geef uw bedrijfsnaam aan en meld het goede doel of maatschappelijke initiatief dat u wilt ondersteunen. 

 

Spread the word

Terug naar overzicht