Actie voor seizoenkaarthouders (1+1 gratis)

Het reguliere seizoen zit erop en Aris heeft de play-offs gehaald – een mooie prestatie waar we trots op kunnen zijn. Het was toch nog een hele strijd met op het eind nog een paar mooie overwinningen die de play-offs zeker hebben gesteld.

Op dinsdag 1 mei beginnen de play-offs met een uitwedstrijd voor Aris Leeuwarden. De tegenstander is nog niet bekend, maar dit zal Zwolle of Leiden worden.

Op donderdag 3 mei – 20.00 uur is de eerste thuiswedstrijd in de play-offs in het Kalverdijkje. We doen er alles aan om een vol en sfeervol Kalverdijkje te krijgen en de coach en het team doen er alles aan om te zorgen voor een stunt. Hier wil je uiteraard bij aanwezig zijn. Tijdens de play-offs zijn de seizoenkaarten niet meer geldig, maar hebben we wel een mooie actie voor alle seizoenkaarthouders.

Op vertoon van je seizoenkaart krijg je bij aankoop van een toegangskaart voor de play-offs  een tweede kaart op de seizoenkaartentribune gratis. Je kunt vooraf reserveren door een mail te sturen naar info@arisleeuwarden.nl. De kaarten liggen dan voor je klaar bij de kassa en ben je in ieder geval (samen met een vriend(in)) verzekerd van een mooie plek en een spectaculaire wedstrijd.

Spread the word

Terug naar overzicht